LÄGENHETEN

Välkommen till Villa Bianca – ett familjärt semesterboende i den lilla byn Torre San Gennaro på Italiens klack.

Villa Bianca är beläget i ett lugnt område och har en trädgård och är omgärdad av en mur. Till sandstranden och byn är det 800 meter. Lägenheten ligger på andra plan med separat ingång i vår villa. Lägenheten är 75m² och har 3 rum och kök. Direkt utanför entrén finns det en veranda där man kan njuta av sin måltid i lugn och ro.

Lägenheten är utrustad så att man lätt kan tillaga sin egen mat. Maten kan man köpa i byns mataffär, i hamnen eller i ett storköp i någon av grannstäderna.

Lägenheten består av två sovrum. Ett med dubbelsäng och plats för extrabädd, garderob och byrå. Det andra med dubbelsäng och enkelsäng och plats för extrabädd, garderob. Sällskapsrummet har en bäddsoffa och matplats (det finns även en barnstol). Självklart har lägenheten ett fullt utrustat kök, med spishäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin, mikro, kaffebryggare och vattenkokare. Badrummet är utrustat med dusch.
Lakan och handdukar ingår, strandhanddukar ingår ej.

I den välskötta trädgården finns det avskild plats med pergola, där man i lugn och ro kan sitta och njuta i värmen. I trädgården finns också en grill som man har tillgång till. Vad som brukar vara populärt och uppskattat bland våra gäster är en pizzakväll, med egenkomponerade och nygräddade pizzor i vår alldeles egna vedeldade pizzaugn (stenugn) som vi har i trädgården.

Ni har även till ert förfogande strandstolar, parasoll, badleksaker.